JA JA, DET VAR GANSKE GØY!

You speak to me like I'm a child.png
 

Hun er bestemt ikke noget barn længere! Succes verden over og en lys-karriere i mange fremtidige år. Hun har været i USA, rundt i Europa og verdens radioer, talk-shows og musikprogrammer elsker hende!

Men pludselig var hun der. Hvor pokker kom hun fra? Hvorfor havde jeg ikke hørt om hende før? Hvorfor var hun ikke et hit i Danmark? Jeg taler om en pige, med 3.6 millioner månedlige lyttere på Spotify, på trods af hendes relativt lille spotify-repetoire, på blot otte sange. Hun kommer fra Oslo, Norge og de so called ‘’Londoners''er dem der lytter mest til hendes musik. Jeg har googlet hende og det ser ud til, at hun spillede på Apollo sidste år, 2017 - Roskilde festival. Jo, jo, jeg var da på Roskilde festival sidste år, men Sigrid må have spillet så tidligt på dagen, at jeg ikke var ankommet til festivalpladsen. [Ja, jeg sov hjemme i København!]. Og det er smadder ærgerligt, for der er jeg da virkelig gået glip af noget fantastisk pop-musik og en helt igennem uspoleret karakter. Hun er så ren og så uskyldig.

Jeg elsker hendes udseende, hendes højthalsede t-shirt, cowboybukser og hendes naturlige look. Man får en fornemmelse for, at det der virkelig betyder noget er hendes musik. Hun vender tilbage til Roskilde til sommer og mon ikke, at jeg skal et smut forbi. Hvis du også skal forbi Roskilde festival, til sommer, så snyd ikke dig selv, for at tage forbi Sigrids koncert. Hun spiller om lørdagen. 

maxresdefaultdf.jpg
You think you’re so important to me don’t you?
— Sigrid Solbakk Raabe

Don’t kill my vibe, er klart min favorit! Strangers er også ret god. Jeg glæder mig til, at hun kommer ud med et fuldt album. Hendes anden EP er løbende blevet udgivet. 3 ud af 5 numre, har vi fået fornøjelsen for. Raw, er meget smuk. Helt enkel. 

Nikoline Skaarup fra Bands of Tomorrow, lavede sidste år et interview med norske Sigrid. Her fortæller Sigrid bl.a., at hun ikke var særligt god til at synge, da hun var barn. Og at det er noget hun har øvet sig på længe. Hun fortæller også om, hvordan der er at sidde til writing-sessions og her giver hun også den perfekte opskrift på hvordan det skal gøre - Just in case we need it someday.