Mit Iiv er en fest!

 (Foto: Rasmus Weng Karlsen)

(Foto: Rasmus Weng Karlsen)

Kender du ham her? [Se billede] Ja, han virker bekendt, gør han ikke? Det er stemmen bag ord som ''ohh ooh // this live Does anybody even crave for it // Can anybody keep up to pace with it'' og ''Shot by our parents and uncles // Stuffed up the ass of a pig // Served with a pad on the shoulder // And a lightly shiny grim''. Ringer der en klokke? Jo, jo, den er god nok. Det er ham der, du ved, ham der der synger de der sange - men hvad er det nu lige han hedder? Og var han ikke med i det der band, som hedder noget med ehm.. øh?..  

Han hedder Kippenberger, Tobias Kippenberger og bandet hedder The floor is made of lava. For nogle år siden, gik han fra sit band og hedder nu bare Kippenberger. Han smed ét nummer på gaden sidste år,  Op og ned i showbiz og det er rigtigt gættet, at denne er skrevet på dansk. Musik videoen har Hr. Jarl Friis-Mikkelsen i front og nogle vild måske kalde den kedelig og banal. Jeg ser en mand der i den grad, en mand der har levet sit liv i showbiz og måske ikke altid været på toppen. Måske derfor er valget faldet netop på ham. Det er en nøgen og rå video, som man ret analytisk sikkert kunne få noget ud af, men ellers ikke det en cinematisk oplevelse værd. 

 

Den 20. April, smed Kippenberg så atter et nummer på gaden. Måske har han fået sat gang i showbiz, for hans liv er [pludselig blevet til] en fest. Det er fængende toner og man [jeg] får lyst til at danse. OoH oOh OoH oOh sidder fast mit hovede. Jeg tror måske Tobias, har fået lidt medgang i livet, det afspejler hans musik i hvertfald. Jeg glæder mig til, at der kommer et helt album fra hans side. Indtil da, må vi nøjes med to meget velskrevne numre.