NÅR BØRNENE FORTÆLLER..

Hørt i klassevær-2.png
  1. Skolen hvor jeg arbejder, deler bygning med Københavns Bibelinstitut, sommetider render vores børn op på deres etage, hovedsageligt nok for at få lidt fred og ro. En dag, var M. (7år) løbet der op - jeg gik efter ham, fortalte at her skulle vi ikke være fordi her skal man være ekstra stille, folk de læser. ''Hvad læser de?'' spørger han, jeg forklarer, at de læser biblen, den med Adam og Eva. M.'s umiddelbare svar er ''Hvad laver Adam inde i den bog?'' og jeg svarer ''Det er en anden Adam, end den du kender. Denne her Adam er kærester med Eva og har to børn.'' M. kigger forundret på mig og siger ''Har Adam fået børn?''. Ms Adam er 10 år gammel. 
     
  2. Vi er på tur og en af børnene spørger rigtigt meget. Hvad er det? hvorfor det? hvad er det? Jeg får en sms og drengen spørger; ''Dét Malene?'' [Malene er en pædagog på skolen] ''Nej.'' svarer jeg, uden at have kigget på min telefon. Han bliver ved; ''Du har fået en sms. Dét Malene?'' Jeg tænker, og forklarer, at det ikke er Malene og at det ikke er vigtigt. Jeg får en sms mere og drengen spørger igen, denne gang om det så er min kæreste. Så siger jeg for sjovt ''Det er Julemanden.'' Drengen kigger på mig, med store øjne og spørger; ''Du kærester med julemanden?!''