Et musisk mysterium

Jeg elsker Spotify. En af de gode ting ved Spotify er ''Release Radar''. En funktion der giver dig ny-udgiven musik, baseret på musik i dit bibliotek. Så jo flere sange, albums og artister som du følger, liker og henter ned i dit bibliotek, jo flere sange der matcher vil dukke op i din ''Release Radar''. Pretty cool, is it not? 

Jeg satte min igang; der kommer nye sange om fredagen, så det er sådan en ting, jeg godt kan lide at  gøre på vej til arbejde. Og så har jeg som regel god music til weekenden. Mega fedt! 

I går, fredag, var der dog en bemærkelsesværdig sang i blandt. Eller sang kan man vist ikke rigtig tillade sig, at kalde det. For alt jeg fik, var en computergeneret kvinde stemme, der fortalte mig følgende; ''Start the game by entering the webside mentioned in the track title.'' Først tænke jeg, hold nu kæft hvor er det mærkeligt det her, har jeg virkelig - hentet så meget mærkeligt musik ned i mit bibliotek, at Spotify sammenligner min musik smag med det her? Jeg blev nødt til, at tjekke hvem dette besynderlige lydstykke tilhørte, ofte selektere Spotify sangene udfra hvilke artister du har valgt at følge. 

Så, jeg finder ud af, at denne lydfil komme fra SAVEUS. Så bliver jeg lidt nysgerrig alligevel. Og vælger, trods instinktet, at følge anbefalding og går til websiden: b5z3.net - jeg vil, næsten, ikke fortælle jer hvad der sker. Kun at jeg synes i skal prøve det selv. 

Min kammerat siger; Det er almindelig ''space-policy'', at du ikke følger en række hjemmesider uden https://. At der er noget lusket omkring det. På trods af dette, har jeg gjort det og er ikke blevet luret endnu. - Tror jeg. 

Når du har gjort det samme, kan du komme tilbage og læse hvad det er det er gået ud på. 


YUP! Det er et album-release. Et album der udkom i går. Så jeg var en smule bagud. 
Jeg har kun hørt det igennem én gang. Ikke nok til at give en fuld anmeldelse af, men mit første indtryk er desværre ikke så godt, som jeg havde forventet ovenpå den spændende vej til det. Time Can Heal A Man er at finde på pladen; et nummer som jeg holder meget af og som udkom i december. Ready to Die er helt sikkert også et kommende storhit. Resten er mig umiddelbart lidt for elektro-futuristisk. Ikke destro mindre er SAVEUS en af de artister, som jeg glæder mig mest til at opleve på Roskilde i år.