MUSKELROCK!

Jeg skal til MUSKELROCK, havde du forestillet dig det? Næ. Jeg havde egentlig heller ikke.. men det er tilsyneladende en tradition på mit arbejde. Og hvorfor så det, egentlig? Jo, fordi én syntes det var cool og så var der en mere og resten tager med fordi det er hyggeligt. 

Muskelrock, hvad er det(?), tænker du måske; jo det er en weekends-festival i Sverige. Med hård rock, tattooshops og armlægningskonkurrencer. Uden at fornærme nogen, tør jeg vist godt sige at det er ret så stereotypt. 

 Hällas. 

Hällas. 

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det var et eneste band, som jeg virkelig gerne ville hører; men jeg glæder mig faktisk til at svenske Hällas går på scenen.  Jeg har selvfølgelig researched dem, inden jeg udtaler mig og hvis du kender en lille smule til deres musik, vil du også kunne nikke genkendende til, at det noget ret blød rock.